Розпорядження про проведення конкурсу на посаду директора Яківської гімназії Тлумацької районної ради Івано-Франківської області


ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Яківської гімназії Тлумацької районної ради Івано-Франківської області

Найменування закладу: Яківська гімназія Тлумацької районної ради Івано-Франківської області(скорочене найменування: ЯКІВСЬКА ГІМНАЗІЯ)

Юридичне та фактичне місцезнаходження закладу:78064, Івано – Франківська обл., Тлумацький район, село Яківка, вулиця Центральна, 1а.

Найменування посади: Директор закладу загальної середньої освіти.

Умови праці: Посадовий оклад, доплати, надбавки встановлюються відповідно до постанов Кабінету Міністрів України щодо умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ, оплати праці педагогічних працівників та інших нормативних документів.

Кваліфікаційні умови: Посаду директора комунального закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної діяльності не менше трьох років, відсутність судимості, організаторські здібності, високі моральні якості, а також фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі:

- копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідка про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- письмова заява на участь у конкурсі з наданням згоди на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти;

- медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ (чинні на дату подачі документів);

- кандидати можуть подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Зазначені документи (з пред’явленням їх оригіналів) кандидати на посаду директора Яківської гімназії подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) за описом, копія якого надається особі, яка їх подає.

Дата початку приймання документів для участі у конкурсі: 06.02.2020 р.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі: 25.02.2020 р., 17-00 год.

Адреса приймання документів для участі в конкурсі:78000, Івано-Франківська область, Тлумацький район, м.Тлумач, вулиця Макуха,12,1-й поверх, кабінет загального відділу виконавчого аппарату районної ради.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок:тел. (034)2-19-46; е-mail: tlumrada @ ukr . net (тема: Конкурс керівників закладів загальної середньої освіти).

Місце проведення конкурсу:Івано-Франківська область Тлумацький район, м.Тлумач, вулиця Макуха, 12,1-й поверх кабінет заступника голови районної ради.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 427

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Наша адреса:
78064
вул. Центральна, 1а
с. Яківка
Івано-Франківський район
Івано-Франківська область
тел. 4-75-10

Дата останньої зміни 08 Березня 2024

Фотогалерея